GeIL Super Luce RGB-synkronisering - 1BiTv.com

GeIL Super Luce RGB-synkronisering

(Automatisk oversettelse)
GeIL Super Luce RGB-synkronisering

Du kan styre bakgrunnslysminnet via ASUS AURA, GIGABYTE FUSION og MSI Mystic Light


Geil (Golden Emperor International Ltd.), en av de ledende produsentene av eksterne enheter og PC-komponenter, kunngjør at den populære Super Luce RGB Sync-serien nå støtter ASUS AURA-applikasjonen for bakgrunnsbelysningsledelse. Brukere kan enkelt synkronisere effektene av bakgrunnsbelysning på hovedkortet, LED-striper og minnemoduler. Også Super Luce RGB Sync er kompatibel med GIGABYTE Fusion og MSI Mystic Light applikasjoner som kjører på deres respektive hovedkort.

"GeIL er en av de eldste produsentene av datakomponenter og eksterne enheter. Derfor er vi dobbelt glade for å dele nyheten om nye funksjoner i Super Luce RGB Sync-minne: bruker denne plattformen, vil brukerne få de Backlight Management-funksjoner som de lenge har manglet, sier Jennifer Huang, visepresident for Geil International Sales og marketing.

GeIL Super Luce RGB Sync-minnet er egnet for bruk med Intel Core i7-, i5- og i3-prosessorer, samt med AMD Ryzen-prosessorer på hovedkort med AM4-kontakt. Den er tilgjengelig i versjoner med en frekvens på 2133 til 3200 MHz. Minnemoduler er stilig design med LED-bakgrunnsbelysning, som støtter flere forskjellige effekter og krever ikke tilkobling av en ekstra kabel.

RGB-belysning på GeIL-minnemoduler er synkronisert med ASUS AURA-programvaren, slik at brukeren kan velge en av 12 effekter: "statisk", "puste", sekvensiell fargeendring, regnbue, bølge, blits, comet "," Starry Sky "og andre. Hver effekt er enkel å tilpasse på egenhånd.

ASUS AURA-programmet lar deg kontrollere bakgrunnsbelysningen på hovedkort fra andre produsenter. Alt du trenger er å laste ned programvaren på ASUS-websiden. Super Luce RGB Sync-bakgrunnsbelysningsinnstillingene kan endres selv om det ikke er synkronisering av lyseffekter mellom hovedkortet og resten av komponentene, og selve brettet må ikke fremstilles av ASUS. < br />
Også GeIL Super Luce RGB Sync er kompatibel med GIGABYTE Fusion og MSI Mystic Light: med dem kan brukeren justere de samme effektene på hovedkortet, minnemoduler, LED-striper og andre komponenter (med de nyeste BIOS administrasjon og bakgrunnsbelysning er installert). GIGABY TE Fusion støttes på brikkesettene X299, X399, Z370 og nyere modeller, og MSI Mystic Light på Z370 og høyere.

Hvis det ikke kreves ekstra kabel for å synkronisere Super Luce RGB Sync-bakgrunnsbelysning, støtter det andre GeIL, EVO X-minnet ASUS AURA når det er tilkoblet, med en 4-polet kontakt. Bakgrunnsbelysning GeIL EVO X kan tilpasses og synkroniseres med hovedkort, skjermkort og andre komponenter: slik at brukeren får en imponerende design i en enkelt spillesystem.

Mer informasjon om Super Luce RGB Sync-serien med en liste over modeller finner du på http://www.geil.com.tw/products/list/id/173
< / p>
27.03.2018 06:10:55


21.05.2018 13:13:10

Anna Shvidnova på konferansen "Anti-krise PR-2018: Beskyttelse av omdømme og arbeid med negativ"

"Parallell virkelighet som en vinn-vinn-måte for å bekjempe det negative, eller strategien for det blå havet i tjenesten av anti-krise PR"
21.05.2018 09:06:00

Russisk-tysk samtaler i Sotsji

Vladimir Putin mottok i Sochi-bostedet, Bocharov Creek Federal Chancellor of Germany Angela Merkel.
21.05.2018 08:41:57

Trykk på SOS-knappen

"ERA-GLONASS" aksepterte og behandlet 1 million nødsamtaler
17.05.2018 09:02:00

Online leveringstjenester får fart

Leveringsmarkedet i restauranter har vokst på 19% for de siste 12 månedene
16.05.2018 08:33:57

"En Dag Uten Turnstiles" med Coca-Cola

På Coca-Cola HBC Russlands fabrikk i Moskva var det en "Dag uten sving"


advertisement