FM Logistikk og Decathlon - 1BiTv.com

FM Logistikk og Decathlon

(Automatisk oversettelse)
FM Logistikk og Decathlon

FM Logistikk og Decathlon utvidet samarbeid


Logistikkoperatøren har supplert komplekset med aksept- og plasseringstjenester på klientens lager i Domodedovo med rusning av sportsartikler

Klistremerkeprosjektet ble lansert i februar og vil fortsette til slutten av dette året. Behandling er underlagt varenomenklaturen mer enn 71 tusen artikler.

"Den solide basen og erfaringen vi har fått gjennom mange års partnerskap, gjør det mulig for oss å reagere raskt på alle kundens ønsker. FM Logistic holder alltid kurs for gjensidig fordelaktig samarbeid og støtter strategien for utvikling av Decathlon forsyningskjede i Russland og verden ", kommenterte Vladimir Serebryakov, forretningsutviklingsdirektør for FM Logistic Russia.

Samarbeidet med klienten startet i 2006 med lanseringen av et varehusprosjekt på FM Logistikk-plattformen i Chekhov. Utviklingen av det regionale decathlon-nettverket startet i 2013 med åpningen av en kryssdocka i Samara, et varehuskompleks i Rostov, og i 2015 i St. Petersburg. I 2016-2017 år. operasjoner på klientens lager i Domodedovo, samt i Novosibirsk, ble lansert.

FM Logistic er en av lederne av det russiske logistikkmarkedet. Selskapet tilbyr et komplett spekter av tjenester for supply chain management, for eksempel lagring, transport med alle transportmidler, emballasje og emballasje, tollklarering. Hittil har FM Logistic-gruppen et internasjonalt nettverk av egne lagerkomplekser i 14 land. I Russland utvikler selskapet med suksess et nettverk av regionale varehus i de største byene: St. Petersburg, Rostov-til-Don, Samara, Jekaterinburg, Novosibirsk, Khabarovsk og Vladivostok. Og også varehus med cross-docking operasjoner i byene Nizhny Novgorod, Krasnodar, Krasnoyarsk og andre. Aktivitetsfelter: detaljhandel, matvarer, "friske" produkter, forbruksvarer og personlig pleieprodukter, luksusvarer og kosmetikk, industrielle produkter og elektronikk, medisinske produkter. FM Logistic er en logistikkpartner av produsenter og handelsnettverk: Auchan, L'Oreal, Henkel, Bosch og andre.

28.03.2018 15:55:41

Упоминаемые компании

FM Logistikk

21.05.2018 13:13:10

Anna Shvidnova på konferansen "Anti-krise PR-2018: Beskyttelse av omdømme og arbeid med negativ"

"Parallell virkelighet som en vinn-vinn-måte for å bekjempe det negative, eller strategien for det blå havet i tjenesten av anti-krise PR"
21.05.2018 09:06:00

Russisk-tysk samtaler i Sotsji

Vladimir Putin mottok i Sochi-bostedet, Bocharov Creek Federal Chancellor of Germany Angela Merkel.
21.05.2018 08:41:57

Trykk på SOS-knappen

"ERA-GLONASS" aksepterte og behandlet 1 million nødsamtaler
17.05.2018 09:02:00

Online leveringstjenester får fart

Leveringsmarkedet i restauranter har vokst på 19% for de siste 12 månedene
16.05.2018 08:33:57

"En Dag Uten Turnstiles" med Coca-Cola

På Coca-Cola HBC Russlands fabrikk i Moskva var det en "Dag uten sving"


advertisement