Transport Sikkerhet Skytrek - 1BiTv.com

Transport Sikkerhet Skytrek

(Automatisk oversettelse)
Transport Sikkerhet Skytrek

Systemet for transportsikkerhet "Skytrek" i samarbeid med JSC "GLONASS" har bestått testene


Analyse av viktige trafikkulykker i Russland som involverer offentlig transport og store lastbiler viser at årsaken til de fleste ulykker er brudd på trafikkregulatorer, blant annet på grunn av et kritisk tap av oppmerksomhet og tap av konsentrasjon. Slike fenomener er igjen forbundet med brudd på de grunnleggende regler for kjøring, inkludert røyking bak rattet og snakker i telefonen, samt med den naturlige trettheten til sjåføren.

I henhold til dekret fra presidenten og regjeringen i Russland, i regi av Byrået for strategiske initiativer, STI og NeuroNet Union i 2017, ble det lansert et prosjekt for å kombinere ulike teknologier for overvåking, kontroll av drivere og kjøretøy i offentlig og godstransport for å skape en løsning som vil redusere risikoen for slike situasjoner på veien.

I sommeren 2017 inngikk GLONASS og Skytrek, bosatt i Skolkovo, utvikler av løsninger innen maskinlæring, neuralt nettverksteknologi og videoanalyse, en partnerskapsaftale i bruk av satellittnavigasjonsteknologier , produkter og tjenester til fordel for sosioøkonomisk utvikling og for å løse de prioriterte sosioøkonomiske oppgavene for utviklingen av Russland og Russlands føderasjoner, hvoretter de begynte arbeidet med prosjektet. På bare noen få måneder skaper SkyTrack-teamet, i samarbeid med GLONASS, en prototype av en innovativ transportsikkerhet Skytracking Transport Security (STTS), samt forbereder seg på testen. Beslutningen ble presentert på forumet "Open Innovations 2017", på "Transport Week 2017" og vekket stor interesse både fra profilsentre og representanter for kommersielle veitransportører. "Field" -prøven av Skytracking Transport Security-systemet (STTS) ble utført på grunnlag av JSC "Buspark" i Veliky Novgorod og ble vellykket gjennomført i forrige uke.

På tidspunktet for pilotprosjektet var STTS et intelligent system for videoanalyse, prosessering og visualisering av driver- og kjøretøydata ved hjelp av maskinlæringsteknologi og fra GLONASS, som er i stand til tidlig varsel om negativ transport hendelser i sanntid.

Et sett med STTS-utstyr, inkludert et videokamera, en mini-datamaskin og en GLONASS-sender, ble installert i førerhuset på fem biler - fire nye bybusser og en trolleybus av JSC "Buspark" . Fotografier av sjåfører ble lagt inn i databasen, som tillot dem å bli identifisert gjennom kameraet på poeng på ansiktet før bevegelsen. På arbeidsdatorene til lederne av transportvirksomheten ble en overvåkings- og kontrollportal for transportsikkerhet distribuert for å vise data om hendelser og analytiske indikatorer i sanntid. Kompleksets arbeid er følgende prosess: Informasjon fra kjøretøy, inkludert videostrøm og koordinater, går inn i en mini-datamaskin, forhåndsbehandlet, og sendes deretter via modem til HEAVEN databehandlingsplattformen på SkyTrack-serverne i Moskva.

I HEAVEN behandles data ved hjelp av nevrale nettverk, og resultatet blir sendt til Skytracking Transport Security portal for visualisering og rapportering. Hendelsene er fastsatt av systemet i automatisk modus, hver med GLONASS-koordinater og en kort video fra føreren ved hendelsen.

I løpet av pilotprosjektet i Veliky Novgorod ble det registrert over 200 hendelser, inkludert passering / feilsøking, distraksjon, søvn, røyking, snakk på mobiltelefon, fart. "GLONASS JSC har en navigasjons- og informasjonsplattform med mulighet til å motta og behandle i sanntid, nøyaktige data om kjøretøy og trafikkulykker landsdækkende. Bruken av slik informasjon ved hjelp av maskinlæringsalgoritmer og prediktiv modellering gjør det mulig å realisere begrepet tidlig varsel om negative hendelser i transport og å redusere antall ulykker forårsaket av bilister med mer enn 70%, sier Pavel Soloviev, vicegeneraldirektør for teknisk politikk av JSC GLONASS.

"Da vi kom inn i prosjektet, hadde vi allerede separate løsninger og kompetanse i å behandle videostrømmen ved hjelp av nevrale nettverk. I tillegg tillot partnerskapet med JSC" GLONASS "oss å få erfaring i anvendelsen av teknologier for løsning av ulike anvendte problemer. Men ASI-prosjektet var en reell utfordring, det krevde konsolidering av vår erfaring og kunnskap innen alle områder av datahåndtering, "bemerker Ilya Gotsenko, Skytrain Director General. Resultatene av testene bekreftet bruken og nødvendigheten av å innføre slike systemer på grunnlag av kunstig intelligens og en betydelig reduksjon i risikoen for ulykker som involverer offentlig og godstransport, samt risikoen for terroristtrusler forbundet med bruk av store kjøretøyer busser, lastebiler).
29.03.2018 08:11:5514.08.2018 09:59:33

Boxberry fortsetter å utvide nettverket av leveringssteder i Russland

6. august åpnet selskapet en to tusen jubileumsgren i Krasnoyarsk
13.08.2018 18:52:59

Tiden har kommet! Konferansen "SALE-2018" starter neste uke. Har du allerede kjøpt en billett?

Konferansen "SALES-2018" vil bli avholdt 22. august til 24-24, 2018 i Moskva
10.08.2018 16:47:16

Med jernbane med AsstrA

AsstrA fortsetter aktiv utvikling i segmentet jernbanetransport
07.08.2018 02:52:10

Kundeservice i butikken: Hvordan holde kunder

Konferansen "SALES - 2018" vil bli avholdt 22. august til 23. mars 2018 i Moskva
06.08.2018 13:53:03

Tøffe og statusforhandlinger. Hva om partneren er brattere enn deg?

Konferansen "SALES - 2018" vil bli avholdt 22. august til 23. mars 2018 i Moskva


advertisement