DHL er den beste arbeidsgiveren - 1BiTv.com

DHL er den beste arbeidsgiveren

(Automatisk oversettelse)
DHL er den beste arbeidsgiveren

DHL Express er en av de tretten selskapene i verden anerkjent av Top Employer Global


- DHL Express er en av de tretten selskapene i verden anerkjent av Top Employer Global - Verdensledende innen ekspresslevering er det eneste selskapet sertifisert på alle kontinenter
< br /> DHL Express, verdensledende innen logistikk og ekspresslevering, er i fjerde år på rad anerkjent som den beste arbeidsgiver i verden av Top Employer Global sertifiseringssystem. Top Employers Institute ga DHL den prestisjetunge tittelen "Top Employer Global" etter sertifisering av HR-aktiviteter i 50 land. DHL er en av de tretten globale selskapene i verden anerkjent av Top Employer Global, og det eneste selskapet som har blitt sertifisert i fire år på rad på dette systemet på alle kontinenter.

"Vi er veldig glade for at DHL i år mottok høy ros fra Top Employers Institute og var blant de beste arbeidsgiverne i verden. Å være leder innen ekspresslevering på det russiske markedet, innser vi at Suksessen til selskapet er direkte forbundet med våre ansatte som gir upåklagelig service av høy kvalitet til våre kunder og gjør det med stor suksess, sier Natalia Kaptelina, visepresident for HR DHL Express Russia. "Vi legger stor vekt på ikke bare å finne og velge de beste spesialistene, men også for å støtte og utvikle potensialet til våre ansatte, samt å skape behagelige arbeidsforhold. Det er svært viktig for oss at ansatte kommer til jobb med glede og forstår at selskapet setter pris på dem. Våre medarbeidere kan være stolte av å jobbe i et av verdens beste selskaper. "Top Employers Institute vurderer årlig den beste HR-praksisen rundt om i verden. Sentrale områder av evalueringen inkluderer: lederutvikling, ytelsesledelse, karrieremuligheter, kompensasjon og fordeler, personalplanlegging, talenthåndtering, ansattes tilpasning, opplæring og utvikling, bedriftskultur.

Hovedmålet med Top Employer-sertifiseringen er å studere bedriftens prestasjoner innen å skape høye standarder i arbeidet med personell. Den første fasen av sertifisering skjer i form av HR Best Practices Survey - en omfattende analyse av organisasjonens personellstyring. Etter å ha fullført, identifiserer Top Employers Institute organisasjoner hvis HR-aktiviteter oppfyller statusene "Best Employer". I neste fase bekreftes funnene, inkludert med støtte fra ekstern revisjon, hvoretter den endelige sertifiseringen gjennomføres. Sertifikatene til Top Employer og Top Employer Global gir ytterligere anerkjennelse for selskaper med fokus på å forbedre arbeidsforholdene for sine ansatte, både på regionalt og globalt nivå.

02.04.2018 14:51:33DHL

DHL er en av lederne i det russiske markedet for ekspresslevering og logistikk.


14.08.2018 09:59:33

Boxberry fortsetter å utvide nettverket av leveringssteder i Russland

6. august åpnet selskapet en to tusen jubileumsgren i Krasnoyarsk
13.08.2018 18:52:59

Tiden har kommet! Konferansen "SALE-2018" starter neste uke. Har du allerede kjøpt en billett?

Konferansen "SALES-2018" vil bli avholdt 22. august til 24-24, 2018 i Moskva
10.08.2018 16:47:16

Med jernbane med AsstrA

AsstrA fortsetter aktiv utvikling i segmentet jernbanetransport
07.08.2018 02:52:10

Kundeservice i butikken: Hvordan holde kunder

Konferansen "SALES - 2018" vil bli avholdt 22. august til 23. mars 2018 i Moskva
06.08.2018 13:53:03

Tøffe og statusforhandlinger. Hva om partneren er brattere enn deg?

Konferansen "SALES - 2018" vil bli avholdt 22. august til 23. mars 2018 i Moskva


advertisement