Feil av PR-folk, som spesielt opprørte journalister - 1BiTv.com

Feil av PR-folk, som spesielt opprørte journalister

(Automatisk oversettelse)
Feil av PR-folk, som spesielt opprørte journalister

Timur Aslanov, lederredaktør av tidsskriftet "Press Service"


Profesjonalitet PR-mann er ikke bare for å komme opp med en kul informasjonsmulighet eller å organisere en kul hendelse for pressen. Men også i å bygge relasjoner med journalister på en måte som ville være hyggelig og interessant å samarbeide med. Og så avhenger alt av et stort antall små ting. Men generelt er prinsippet en, som i ethvert forhold: tenk på en partner. Å se på situasjonen med øynene hans og spør deg selv spørsmålet: vil jeg bli behandlet på denne måten? Og for å gjøre det enklere å starte, tilbyr jeg deg en liste over 15 feil som PR-folk oftest gjør når de kommuniserer med mediarepresentanter. Og disse feilene til journalister er spesielt sint.
1. Format. Du har ikke studert formatet av publikasjonen, dets redaksjonelle politikk og målgruppen. Og send inn en bedrift hver uke et materiale om tennisturneringen blant miller av butikk nummer fem av anlegget ditt. 2. Feil bilder. Du sender i online-utgaven en tung fotofil i en utskriftstillatelse for et billboard. Eller den andre ekstremen: Du sendte et bilde av høyttaleren din til det blanke bladet og satt inn bildet i en Wird-fil. 3. Signaturer under bildet. Du sendte et bilde, hvor fem eller syv personer ikke brydde å skrive hvem som akkurat er i bildet, og hvem av dem er hvem. 4. Du sender upersonlige e-post til redaksjonen, uten å bry deg om å finne ut navnet på journalisten du trenger. 5. Du starter et brev fra fjerne, tilbringer journalistens tid på tomgangsklatter, og ikke gå rett til poenget. 6. Du ber om godkjenning av redaksjonelt materiale og du vil endre ordlyden, som er en redaksjonell tekst. 7. Du legger inn reklamespotene i firmaet ditt i din kommentar og blir så sint at journalisten har slettet dem og du vil fjerne materialet fra publikasjonen. 8. Du ber journalisten om å sende deg en link til materialet når den publiseres. Egentlig? En skjerm prøvde ikke? Eller sparer du på sekretæren? Og hvorfor sparer du ikke tid som journalist? 9. Du sendte en utgave til journalisten og ringe hver time for å finne ut om han mottok det eller ikke. Les eller ikke. Det er ingen tid for en journalist. Ikke skam deg. 10. Du sendte en utgivelse, og det er interessant. Men det var spørsmål. Og det er ingen kontakter i utgivelsen. Eller de er, men du kan ikke komme seg til dem. En deadline ubøyelig. 11. Du sendte et brev med en pressemelding, men fra brevet er det uklart hva han er. Et brev av en slik journalist en dag for to hundre. 12. Du sendte utgivelsen i pdf-format. Du gjorde det vakkert og veldig stolt av det. Men av en eller annen grunn er journalisten ikke fornøyd. Gjett hvorfor? 13. Du prøver å skyve under dekke av nyhetene, bare reklameinformasjon. Samtidig overtale, presse, smigrende eller til og med truende. Bare forstå at dette er et oppsett. Selv om journalisten gir overtalelse, vil denne informasjonen bli slettet av redaktøren, og journalisten vil få den rundt halsen. 14. I stedet for å svare på spørsmål fra en journalist, sender du ham et bedriftshefte eller en link til nettstedet med ordene: alt er skrevet der. 15. Du blir bedt om å sende all informasjonen i posten i brevet, i ett brev. Og du sender vedlagte filer, deler, på forskjellige dager. Og journalisten uller deretter sin postkasse på jakt etter alle deler, prøver å ikke miste en. Nei, jeg tuller. Han begynte å ull, så spyttet og forbannet deg.

Og hvis du vil ha flere verktøy for effektivt arbeid med media - bli deltaker i den internasjonale praktiske konferansen "Effektiv Presse Service-2018", som vil bli avholdt i Moskva 19. april 2010 . Over 25 høyttalere. Mer enn 200 deltakere er ledere og ansatte i pressetjenester og PR-avdelinger fra hele Russland og CIS. To tematiske strømmer av rapporter: PR i statlige strukturer og PR i virksomheten. Nettverk og et interessant underholdningsprogram.

Se konferanseprogrammet og søk her
# EPS2018

02.04.2018 15:07:01

14.08.2018 09:59:33

Boxberry fortsetter å utvide nettverket av leveringssteder i Russland

6. august åpnet selskapet en to tusen jubileumsgren i Krasnoyarsk
13.08.2018 18:52:59

Tiden har kommet! Konferansen "SALE-2018" starter neste uke. Har du allerede kjøpt en billett?

Konferansen "SALES-2018" vil bli avholdt 22. august til 24-24, 2018 i Moskva
10.08.2018 16:47:16

Med jernbane med AsstrA

AsstrA fortsetter aktiv utvikling i segmentet jernbanetransport
07.08.2018 02:52:10

Kundeservice i butikken: Hvordan holde kunder

Konferansen "SALES - 2018" vil bli avholdt 22. august til 23. mars 2018 i Moskva
06.08.2018 13:53:03

Tøffe og statusforhandlinger. Hva om partneren er brattere enn deg?

Konferansen "SALES - 2018" vil bli avholdt 22. august til 23. mars 2018 i Moskva


advertisement