Hitachi reservedeler lager - 1BiTv.com

Hitachi reservedeler lager

(Automatisk oversettelse)
Hitachi reservedeler lager

Hitachi åpnet det første reservedelslageret i Russland


Nå er det reservedeler og komponenter til Hitachi-utstyr, brukt i Russland og CIS-landene, samt forbruksvarer - smøremidler, filtre, tekniske væsker

Selskapet Hitachi leide et oppbevaringsrom i "Nikolskoe" i fem år. Lagerklasse A med et samlet areal på 16.985 kvadratmeter. m åpnet 2. april 2018 i landsbyen Iksha, Dmitrovsky distriktet, Moskva-regionen. Plasseringen av varehuskomplekset nær Dmitrovsky og Leningradskoye Shosse, samt nær Sheremetyevo flyplass, gir høy transport tilgjengelighet.

Den totale kostnaden for den opprinnelige bestanddelen av komponenter er $ 20 millioner. Økningen og etterfyllingen av lagerbeholdninger vil skje regelmessig i samsvar med dagens etterspørsel i markedet.

Som et ledd i sin lagerbehandlingsoperasjon, begynte Hitachi å samarbeide med Kintetsu World Express (RUS), Inc., som tilbyr en full sikt av logistikk tjenester for ansvarlig lagring og lagring av last.

Gi øyeblikkelig reservedeler til anleggs- og gruveutstyr Hitachi til hvor som helst i Russland, og CIS vil være offisielle forhandlere: Hit Machine (Russland), Maintech Machinery (Russland), Turkuaz Machinery (Kasakhstan og andre CIS-republikker ), Yuromash (Ukraina) og "Vezha - anleggsmaskiner" (Hviterussland).

"Åpningen av et varehuskompleks i Russland gir Hitachi Construction Machinery Eurasia betydelige fordeler, hvorav det viktigste er den raskeste leveransen av reservedeler til hver av selskapets nærvær. Vi ønsker å sikre at Maksimal tilgjengelighet for alle komponenter og forsyninger. Å være nærmere kunden og tilby den beste servicen er prinsippet om Hitachi-operasjonen, sier Murakami Katsuhiko, generaldirektør for Hitachi Construction Machinery Eurasia.

10.04.2018 13:30:35

Упоминаемые компании

Hitachi

21.05.2018 13:13:10

Anna Shvidnova på konferansen "Anti-krise PR-2018: Beskyttelse av omdømme og arbeid med negativ"

"Parallell virkelighet som en vinn-vinn-måte for å bekjempe det negative, eller strategien for det blå havet i tjenesten av anti-krise PR"
21.05.2018 09:06:00

Russisk-tysk samtaler i Sotsji

Vladimir Putin mottok i Sochi-bostedet, Bocharov Creek Federal Chancellor of Germany Angela Merkel.
21.05.2018 08:41:57

Trykk på SOS-knappen

"ERA-GLONASS" aksepterte og behandlet 1 million nødsamtaler
17.05.2018 09:02:00

Online leveringstjenester får fart

Leveringsmarkedet i restauranter har vokst på 19% for de siste 12 månedene
16.05.2018 08:33:57

"En Dag Uten Turnstiles" med Coca-Cola

På Coca-Cola HBC Russlands fabrikk i Moskva var det en "Dag uten sving"


advertisement