Testosteron i posten - 1BiTv.com

Testosteron i posten

(Automatisk oversettelse)
Testosteron i posten

Ansatte i Rostov toll har funnet forberedelsene begrenset til import


Under operative-søkaktiviteten mottok Rostov-tollmyndighetene informasjon om utsendelse av postvarer fra Hviterussland til adresser til russiske statsborgere bosatt i byen Gukovo med mulig innhold av kontrollerte stoffer.

Under behandlingen av oppnådd informasjon registrerte operatører på ulike postkontorer i Gukovo fakta om mottak av internasjonal postdata. Ved obduksjon ble det funnet at i pakkene er det preparater i forskjellige doseringsformer.

Narkotika ble trukket tilbake og sendt til undersøkelse. Ifølge konklusjonen fra spesialisten av CECTUs regionale grense i Rostov-Don, tok beslaglagt testosteron propyanat, oxandrolon og stanozolol, som er sterke stoffer.

I henhold til gjeldende lovgivning kan medisiner som inneholder slike stoffer importeres til Russland for personlig bruk av enkeltpersoner bare dersom det foreligger dokumenter som bekrefter at de er utnevnt til en fysisk person av en lege, som angir nøyaktig beløp.

I løpet av søkene som ble utført av Rostov-tollkontoret i de tiltalte, med hjelp av de ansatte i den cynologiske avdelingen i tollene, ble ytterligere kraftige stoffer, inkludert testosteron, methandienon, oksymetalon, samt bevis på ulovlig import i internasjonale postforsendelser ble funnet og beslaglagt.

I følge de ovennevnte fakta startet Rostov Customs 4 kriminalsaker i del 1 av art. Straffelovens § 226.1. Materialene i saken ble videresendt til Institutt for Institutt for Inrikes Affairs av Russland for byen Gukovo, personene blir varslet om mistanke, en undersøkelse pågår.

Den totale massen som ble tatt av resultatene av operasjonelle undersøkende tiltak av potente stoffer var 223,5 g.

23.04.2018 16:47:20

Упоминаемые компании

(Automatisk oversettelse)

21.05.2018 13:13:10

Anna Shvidnova på konferansen "Anti-krise PR-2018: Beskyttelse av omdømme og arbeid med negativ"

"Parallell virkelighet som en vinn-vinn-måte for å bekjempe det negative, eller strategien for det blå havet i tjenesten av anti-krise PR"
21.05.2018 09:06:00

Russisk-tysk samtaler i Sotsji

Vladimir Putin mottok i Sochi-bostedet, Bocharov Creek Federal Chancellor of Germany Angela Merkel.
21.05.2018 08:41:57

Trykk på SOS-knappen

"ERA-GLONASS" aksepterte og behandlet 1 million nødsamtaler
17.05.2018 09:02:00

Online leveringstjenester får fart

Leveringsmarkedet i restauranter har vokst på 19% for de siste 12 månedene
16.05.2018 08:33:57

"En Dag Uten Turnstiles" med Coca-Cola

På Coca-Cola HBC Russlands fabrikk i Moskva var det en "Dag uten sving"


advertisement