Domodedovo vil gjenkjenne ansiktene - 1BiTv.com

Domodedovo vil gjenkjenne ansiktene

(Automatisk oversettelse)
Domodedovo vil gjenkjenne ansiktene

Domodedovo vil introdusere automatisert ansiktsgjenkjenning i sikkerhetssystemet til flyplassen


Moskva-flyplassen Domodedovo fullførte pilotprøven av automatisert ansiktsgjenkjenning. Ifølge testresultatene var nøyaktigheten av identifikasjon mer enn 90%.
Moskva flyplass Domodedovo fullførte pilotprøven av automatisert ansiktsgjenkjenning. Ifølge testresultatene var nøyaktigheten av identifikasjon mer enn 90%. Systemet ble installert på en av inngangsgruppene på terminalen. For testing ble det opprettet en spesiell database med bilder av flyplassansatte. Systemet analyserte dataene om ekte passasjertrafikk ved hjelp av videokameraer og identifiserte personer fra databasen i rammen, og analyserte også arkivvideo. Det antas at den implementerte anerkjennelsesteknologien vil bli brukt av både flyvesikkerhetstjenesten og politimyndighetene. I rammen av pilotprosjektet ble en av løsningene levert av en gruppe HiTech-selskaper. Testingen brukte AnyVision-teknologien, som ble brukt som grunnlag for utviklingen av det russiske Videotec ansiktsdeteksjonssystemet.

"Prosjektet er rettet mot teknologisk utvikling av flyvesikkerhetssystemet. Vi forventer å benytte den faglige erfaring og kompetanse hos entreprenører som utvikler ansiktsgjenkjenningsteknologier i det russiske markedet. Som en del av prosedyren for valg en leverandør, et anbud vil bli avholdt, sier Denis Yarygin, administrerende direktør i Domodedovo IT Services, en eneste leverandør av IT-tjenester til flyplassen. Sergei Chernykh, generaldirektør for Videotec, bemerket: "Innføringen av innovative teknologier for å forbedre sikkerheten til fly er en global trend knyttet til den jevnveksten av verdens passasjertrafikk. Ifølge nylige estimater er det nesten 4 milliarder mennesker i året. , Er Russland ikke noe unntak i sitt ønske om å forbedre sikkerheten i lufttransport ved hjelp av moderne IT-løsninger. "

24.04.2018 05:50:43

Упоминаемые компании

Hitech

21.05.2018 13:13:10

Anna Shvidnova på konferansen "Anti-krise PR-2018: Beskyttelse av omdømme og arbeid med negativ"

"Parallell virkelighet som en vinn-vinn-måte for å bekjempe det negative, eller strategien for det blå havet i tjenesten av anti-krise PR"
21.05.2018 09:06:00

Russisk-tysk samtaler i Sotsji

Vladimir Putin mottok i Sochi-bostedet, Bocharov Creek Federal Chancellor of Germany Angela Merkel.
21.05.2018 08:41:57

Trykk på SOS-knappen

"ERA-GLONASS" aksepterte og behandlet 1 million nødsamtaler
17.05.2018 09:02:00

Online leveringstjenester får fart

Leveringsmarkedet i restauranter har vokst på 19% for de siste 12 månedene
16.05.2018 08:33:57

"En Dag Uten Turnstiles" med Coca-Cola

På Coca-Cola HBC Russlands fabrikk i Moskva var det en "Dag uten sving"


advertisement