Gadgets til barn "ARCHOS Junior" - 1BiTv.com

Gadgets til barn "ARCHOS Junior"

(Automatisk oversettelse)
Gadgets til barn "ARCHOS Junior"

Enheter for de yngste brukerne


ARCHOS, den europeiske produsenten av mobile enheter og smarte gadgets, presenterer linjen ARCHOS Junior, som består av enheter for de yngste brukerne: en tablett for barn fra 3 år og en smarttelefon for barn fra 7 år. Gadgetene har en maskinvarekonfigurasjon optimalisert, og de har et spesielt sett med programmer: foreldrekontroll og Qustodio-websider, søkemotor, pedagogiske applikasjoner (for å lære språk, vitenskap og kunst), programvare for å lytte til musikk, se på video, programmering . ARCHOS Junior Tab og telefon enheter vil være tilgjengelig i Europa i juni 2018 til en pris av € 79,99, inkludert moms.

Når det gjelder å velge den første tabletten for et barn, har foreldrene mange spørsmål. Hvordan kontrollere hvor mye tid et barn bruker på en gadget? Hvordan sørge han for at han ikke bruker nettbrettet eller telefonen etter at han gikk til sengs? Hvordan kan jeg være sikker på at han ikke vil se sider som ikke er ment for ham? Hvordan kan jeg velge innhold som matcher alder? De som velger en smarttelefon, er det andre spørsmål: Hvordan hjelpe barnet med sine første skritt i sosiale nettverk og hvordan å beskytte ham mot farlig online dating?

Alle disse spørsmålene og tvilene er fullt berettiget, og derfor tok ARCHOS-teamet en ansvarlig tilnærming til å velge verktøy og programmer som passer best for barn. Vi samarbeidet med våre partnere for å sikre at nye barns enheter garanterte fordelene og sikkerheten på den ene siden, og at foreldrene likte det, og på den annen side lot de unge eiere jobbe med nettbrettet og smarttelefonen uavhengig, med familie eller venner, uten å falle i avhengighet av digital teknologi.


Optimalisert hardware

Enhetene ARCHOS Junior Tab og Phone er utstyrt med alt som er nødvendig for barnas gadget: en quad-core prosessor, 1 GB RAM og 8 GB permanent minne for programmer og data (det kan utvides med et microSD-kort). Diagonalen på skjermen på tavlen er 10,1 tommer, og smarttelefonen har 5 tommer, begge enhetene har en skjermoppløsning som er optimal for surfing på nettet, arbeider med programmer, bilder og video. I tillegg har nettbrettet og smarttelefonen om bord to kameraer, en batterikapasitet på henholdsvis 4000 og 2000 mAh, et stort sett med sensorer og kontakter som gir maksimal komfort til brukere både hjemme og på veien.

Optimalisert innhold

I tillegg til programvarebegrensningsmodiene, som lett kan justeres i henhold til barnets alder direkte fra operativsystemet Google Android, spesielt i Google Play innstillinger, bærer ARCHOS Junior Tab og Phone-enheter ytterligere løsninger rettet mot unge brukere:

Foreldrekontroll

For foreldre er det viktig å kontrollere hvor mye tid barna bruker i foran skjermen, samt kvaliteten på innholdet som de kan få tilgang til.

ARCHOS tilbyr muligheten til kunder av Junior Tab og Phone å bruke Qustodio gratis innen ett år (den vanlige abonnementsprisen er € 42,95 / år).

Qustodio er den ledende foreldrekontrollprogrammet som allerede er lastet ned av over 1,5 millioner brukere over hele verden. Det gir deg mulighet til å bestemme hvor mye tid og når i løpet av dagen et barn kan bruke en nettbrett eller smarttelefon. I det personlige skapet som er tilgjengelig fra en smarttelefon eller PC, kan foreldrene overvåke barnets digitale aktivitet, kontrollere og administrere innstillingene for Junior Tab og Phone, og motta nødvendig informasjon med ett enkelt klikk. Dermed vil barn bli beskyttet mot et økende antall trusler, for eksempel upassende innhold, online trakassering, cyberkriminalitet og smertefull tilknytning til digitale enheter.

Sikker søkemotor

Qwant Junior er en søkemotor for barn. Det bryter ikke konfidensialitet og hjelper dem samtidig til å lære verden og dele kunnskap. Takket være det er tilgang til Internett gitt gjennom en moderne, rask og fremfor alt en sikker nettleser. Qwant Juniors teknologi garanterer at barn ikke vil bli fanget av nettsteder og innhold som ikke er ment for dem. Hvis et barn forsøker å åpne en side med uakseptabelt innhold, blokkerer Qwant Junior tilgang til det og forklarer at dette innholdet ikke samsvarer med alderen deres og at de skal søke om tillatelse til en voksen. For sikkerheten til små brukere er store online videoplattformer også tilgjengelige bare i begrenset modus. I samsvar med hovedprinsippene i Qwant - samler denne søknaden ikke personlige data.

Youtube Kids-applikasjonen ble utviklet spesielt for barn som vil bruke den til å få tilgang til sine favorittfilmer og dokumentarfilmer, musikkvideoer. Det tillater også at foreldre kan opprette flere profiler basert på barns alder i familien, bestemme hvilket innhold som kan nås eller utilgjengelig for dem og hvor lenge.

Apps for study and entertainment

Siden det er mange barns applikasjoner, og foreldre ikke alltid kan finne ut hvilken som helst å stoppe, har ARCHOS forhåndsinstallert et sett med programvare for enheter av Junior-linjen. Disse programmene vil tillate barn å ha det gøy, lære språk, matte, tegning, grunnleggende programmering.

Tilgjengelighet og pris

Salg av enheter ARCHOS Junior Tab og Phone starter i juni 2018 på nettstedet www.archos.com og i forhandlere ARCHOS i Europa til en pris på € 79,99.

25.04.2018 09:12:1414.08.2018 09:59:33

Boxberry fortsetter å utvide nettverket av leveringssteder i Russland

6. august åpnet selskapet en to tusen jubileumsgren i Krasnoyarsk
13.08.2018 18:52:59

Tiden har kommet! Konferansen "SALE-2018" starter neste uke. Har du allerede kjøpt en billett?

Konferansen "SALES-2018" vil bli avholdt 22. august til 24-24, 2018 i Moskva
10.08.2018 16:47:16

Med jernbane med AsstrA

AsstrA fortsetter aktiv utvikling i segmentet jernbanetransport
07.08.2018 02:52:10

Kundeservice i butikken: Hvordan holde kunder

Konferansen "SALES - 2018" vil bli avholdt 22. august til 23. mars 2018 i Moskva
06.08.2018 13:53:03

Tøffe og statusforhandlinger. Hva om partneren er brattere enn deg?

Konferansen "SALES - 2018" vil bli avholdt 22. august til 23. mars 2018 i Moskva


advertisement