Gadgets til barn "ARCHOS Junior" - 1BiTv.com

Gadgets til barn "ARCHOS Junior"

Gadgets til barn "ARCHOS Junior"

Enheter for de yngste brukerne


ARCHOS, den europeiske produsenten av mobile enheter og smarte gadgets, presenterer linjen ARCHOS Junior, som består av enheter for de yngste brukerne: en tablett for barn fra 3 år og en smarttelefon for barn fra 7 år. Gadgetene har en maskinvarekonfigurasjon optimalisert, og de har et spesielt sett med programmer: foreldrekontroll og Qustodio-websider, søkemotor, pedagogiske applikasjoner (for å lære språk, vitenskap og kunst), programvare for å lytte til musikk, se på video, programmering . ARCHOS Junior Tab og telefon enheter vil være tilgjengelig i Europa i juni 2018 til en pris av € 79,99, inkludert moms.

Når det gjelder å velge den første tabletten for et barn, har foreldrene mange spørsmål. Hvordan kontrollere hvor mye tid et barn bruker på en gadget? Hvordan sørge han for at han ikke bruker nettbrettet eller telefonen etter at han gikk til sengs? Hvordan kan jeg være sikker på at han ikke vil se sider som ikke er ment for ham? Hvordan kan jeg velge innhold som matcher alder? De som velger en smarttelefon, er det andre spørsmål: Hvordan hjelpe barnet med sine første skritt i sosiale nettverk og hvordan å beskytte ham mot farlig online dating?

Alle disse spørsmålene og tvilene er fullt berettiget, og derfor tok ARCHOS-teamet en ansvarlig tilnærming til å velge verktøy og programmer som passer best for barn. Vi samarbeidet med våre partnere for å sikre at nye barns enheter garanterte fordelene og sikkerheten på den ene siden, og at foreldrene likte det, og på den annen side lot de unge eiere jobbe med nettbrettet og smarttelefonen uavhengig, med familie eller venner, uten å falle i avhengighet av digital teknologi.


Optimalisert hardware

Enhetene ARCHOS Junior Tab og Phone er utstyrt med alt som er nødvendig for barnas gadget: en quad-core prosessor, 1 GB RAM og 8 GB permanent minne for programmer og data (det kan utvides med et microSD-kort). Diagonalen på skjermen på tavlen er 10,1 tommer, og smarttelefonen har 5 tommer, begge enhetene har en skjermoppløsning som er optimal for surfing på nettet, arbeider med programmer, bilder og video. I tillegg har nettbrettet og smarttelefonen om bord to kameraer, en batterikapasitet på henholdsvis 4000 og 2000 mAh, et stort sett med sensorer og kontakter som gir maksimal komfort til brukere både hjemme og på veien.

Optimalisert innhold

I tillegg til programvarebegrensningsmodiene, som lett kan justeres i henhold til barnets alder direkte fra operativsystemet Google Android, spesielt i Google Play innstillinger, bærer ARCHOS Junior Tab og Phone-enheter ytterligere løsninger rettet mot unge brukere:

Foreldrekontroll

For foreldre er det viktig å kontrollere hvor mye tid barna bruker i foran skjermen, samt kvaliteten på innholdet som de kan få tilgang til.

ARCHOS tilbyr muligheten til kunder av Junior Tab og Phone å bruke Qustodio gratis innen ett år (den vanlige abonnementsprisen er € 42,95 / år).

Qustodio er den ledende foreldrekontrollprogrammet som allerede er lastet ned av over 1,5 millioner brukere over hele verden. Det gir deg mulighet til å bestemme hvor mye tid og når i løpet av dagen et barn kan bruke en nettbrett eller smarttelefon. I det personlige skapet som er tilgjengelig fra en smarttelefon eller PC, kan foreldrene overvåke barnets digitale aktivitet, kontrollere og administrere innstillingene for Junior Tab og Phone, og motta nødvendig informasjon med ett enkelt klikk. Dermed vil barn bli beskyttet mot et økende antall trusler, for eksempel upassende innhold, online trakassering, cyberkriminalitet og smertefull tilknytning til digitale enheter.

Sikker søkemotor

Qwant Junior er en søkemotor for barn. Det bryter ikke konfidensialitet og hjelper dem samtidig til å lære verden og dele kunnskap. Takket være det er tilgang til Internett gitt gjennom en moderne, rask og fremfor alt en sikker nettleser. Qwant Juniors teknologi garanterer at barn ikke vil bli fanget av nettsteder og innhold som ikke er ment for dem. Hvis et barn forsøker å åpne en side med uakseptabelt innhold, blokkerer Qwant Junior tilgang til det og forklarer at dette innholdet ikke samsvarer med alderen deres og at de skal søke om tillatelse til en voksen. For sikkerheten til små brukere er store online videoplattformer også tilgjengelige bare i begrenset modus. I samsvar med hovedprinsippene i Qwant - samler denne søknaden ikke personlige data.

Youtube Kids-applikasjonen ble utviklet spesielt for barn som vil bruke den til å få tilgang til sine favorittfilmer og dokumentarfilmer, musikkvideoer. Det tillater også at foreldre kan opprette flere profiler basert på barns alder i familien, bestemme hvilket innhold som kan nås eller utilgjengelig for dem og hvor lenge.

Apps for study and entertainment

Siden det er mange barns applikasjoner, og foreldre ikke alltid kan finne ut hvilken som helst å stoppe, har ARCHOS forhåndsinstallert et sett med programvare for enheter av Junior-linjen. Disse programmene vil tillate barn å ha det gøy, lære språk, matte, tegning, grunnleggende programmering.

Tilgjengelighet og pris

Salg av enheter ARCHOS Junior Tab og Phone starter i juni 2018 på nettstedet www.archos.com og i forhandlere ARCHOS i Europa til en pris på € 79,99.

25.04.2018 09:12:14
(Automatisk oversettelse)09.11.2018 04:02:38

AsstrAs omsetning i transportsegmentet for kjemisk industri økte med 7%

Omsetningen av AsstrA-Associated Traffic AG fra godstransporten av kjemiske russiske divisjoner utgjorde 3,3 millioner euro
08.11.2018 07:57:06

Hvordan å ri og betale

CTP-politikken øker med 1,5 prosent
08.11.2018 07:48:04

Ødeleggelsen av vingen av su-57 ble filmet

Nettverket har opptak fra Moskva-laboratoriet til Sukhoi Design Bureau, hvor testene på glideren til Su-57-fighter fortsetter.
07.11.2018 19:20:42

Badene blir ikke lenger beskattet i Russland

Borgere vil bli unntatt fra registrering av bad, lysthus, skur, sommer kjøkken og skatt betaling for dem.
07.11.2018 07:25:12

Girl Scouts saksøker for Boy Scout for å endre navn

Jentespyttene i USA sendte inn en søksmål mot Boy Scouts of America for å utelukke ordet "gutt" fra navnet på speideregruppen.


Advertisement

Themes cloud

lufttransport fly rettferdighet overføre solen Tyskland USA reform Justinian-koden co-pakking boliglån revaluering CCTV rakett pakt rekkefølge katt maling adopsjon planlegger rekkefølge transseksuell monetært system premiss avståelse drikke Farge forfalske musikk monopolist regning øl monometallism ordbok studere sang forræderi eiendomsmegling gullmyntstandard bite pengemengde Jobb nevro mynt FMCG memorandum avskjedigelse kompromitterende bevis Hviterussland Fotball test fotballsko penger egen gull forskrifter boliglån middel insulin Viber konferanse sikkerhet slange pengemengden 3G olympiske leker Undervannsbåt forgiftning privat bank Sotsji vurdering valutaenhet forsørger vil investering filosofi timokrati etterforskning Israel Sokrates kontroll avvikling dømme sanksjoner varemerke en pose moderasjon tort en restaurant FN belønning rubel Iran handel bimetallism Kina omsetning tyveri tapperhet dollar trossamfunn arving selger Roma lov smugling alkohol utslipp strå utpressing baby Merk oligarki hode forby selger kaffe gass produkt virksomhet testosteron demokrati mat arkitektur valget Kontrakt finger medisin Taxi LTE slaveri traktat valuta statsborgerskap IFRS hotell barn Kasakhstan leveranse rapportere kreditt FIFA World Cup 2018 Skattfritt import ekteskap Krim klient innbetaling en familie innhold gjeld by på Minibank Russland hund logistikk mortifikasjon frakttransport Internett 4G mordbrann lov post Kerch Ukraina toll en bærbar datamaskin en leke rekreasjon handling frihet Utveksling eksport Platon fideicomass Trafikkulykker jackpot bedrageri mord kvasi-avtalen tabletten økonomi skilsmisse voldgiftsdomstol rolle kino medfølgende Skype markedsføring bank pensjon teori løfte Shipping derivat CIS penger problem medisiner inndragning domstol dødsstraff MVA QR kode Moskva S-300 omdannelse bo coffers diabetes godkjennelse devaluering kanal fødsel organisasjon hunn undeclared varer arv digitalisering lovgivning avgift vil Hellas personale legat lotteri bil causa last juice krokodille Paralympiske spill tyranni GLONASS åndsverk advokat Servitutt konsultasjon doktor WTO Syria festival Telegram integrering Politikk mordforsøk finansiere Bocharov Creek bro merke sopp

Persons

Companies