Mobil applikasjon med "alarmknapp" - 1BiTv.com

Mobil applikasjon med "alarmknapp"

(Automatisk oversettelse)
Mobil applikasjon med "alarmknapp"

Utviklingen av et system for assistanse og koordinering av beredskapstjenester for nødhjelp i lokaler med et stort antall personer


GLONASS JSC begynner å utvikle et system for assistanse og koordinering av beredskapstjenester i nødsituasjoner i rom med en dør, og i samsvar med instruksjonene fra Russlands føderasjonsminister Dmitry Rogozin. stort antall mennesker.

Systemet vil bli implementert på grunnlag av eksisterende teknologi som en programvare løsning for smarttelefoner og tabletter. Den mobile applikasjonen vil tillate å bestemme en persons plassering i bygninger, selv i mangel av et GLONASS / GPS-signal; Gi en tjeneste for å navigere på byggområdets territorium og informasjon som er relevant for brukerens plassering; å søke etter personer på bygningens territorium.

"Vårt system vil fungere som følger: Hver person vil kunne installere på mobil- eller nettbrett-mobilprogrammet med en" alarmknapp. "I tilfelle av nødstilfelle - brann, angrep, etc. - kan eieren av enheten klikke på den. Koordinatene til den personen som trenger hjelp, samt opplysninger om hendelsen, vil umiddelbart bli overført til beredskapstjenester for rask respons, - kommenterer Arkady Zaikin, og. om. Generaldirektør for JSC "GLONASS". "Rescuers vil således ha nøyaktig informasjon om hvor de er som trenger hjelp." Til dags dato gir innendørs posisjoneringsteknologi deg muligheten til å bestemme koordinatene med en nøyaktighet på 2 meter - dette er ganske nok. Også varsler vil bli distribuert om nødsituasjonen til de som er i nærheten av dem. Selvfølgelig vil denne søknaden være gratis. "

I tillegg til å lokalisere i et gitt rom, vil programvaren utviklet av GLONASS vise de nærmeste evakueringsutgangene, plasseringen av brannslukningsapparater og førstehjelpssett på kartet, og gi trinnvise instruksjoner om hvordan du utfører nødsituasjoner og førstehjelp.

"Et spesielt programvareprodukt vil bli utviklet for ansatte i beredskapstjenester. På et detaljert kart over forretningssenteret, kjøpesenter, skole eller andre lokaler der det oppstår en nødssituasjon, vil redningsmennene se nøyaktig hvor folk er. - sier Arkady Zaikin. Hovedkontoret til departementet for nødsituasjoner eller andre tjenester som er involvert i å reagere på en krisesituasjon, vil øyeblikkelig motta informasjon om et nødsituasjon, dets natur, plassering, estimert antall ofre, behov for medisinsk behandling. "Implementeringen av en fullskala løsning av GLONASS vil gi EMERCOM-strukturer mulighet til interaktivt å håndtere redningsgrupper, vise handlingene til hver ansatt på kartet, forbedre effektiviteten ved å søke etter og bistå ofre, analysere hver enkelt ansattes korrekthet og effektivitet, overvåke implementeringen av interne forskrifter og instruksjoner for brannslukning og andre nødsituasjoner, samt gi gran st medisinsk hjelp eksternt før ankomsten av departementet for nødsituasjoner og leger, som vil redusere menneskelige ofre eller unngå dem i det hele tatt.
25.04.2018 16:17:05

Упоминаемые компании

JSC "GLONASS"

21.05.2018 13:13:10

Anna Shvidnova på konferansen "Anti-krise PR-2018: Beskyttelse av omdømme og arbeid med negativ"

"Parallell virkelighet som en vinn-vinn-måte for å bekjempe det negative, eller strategien for det blå havet i tjenesten av anti-krise PR"
21.05.2018 09:06:00

Russisk-tysk samtaler i Sotsji

Vladimir Putin mottok i Sochi-bostedet, Bocharov Creek Federal Chancellor of Germany Angela Merkel.
21.05.2018 08:41:57

Trykk på SOS-knappen

"ERA-GLONASS" aksepterte og behandlet 1 million nødsamtaler
17.05.2018 09:02:00

Online leveringstjenester får fart

Leveringsmarkedet i restauranter har vokst på 19% for de siste 12 månedene
16.05.2018 08:33:57

"En Dag Uten Turnstiles" med Coca-Cola

På Coca-Cola HBC Russlands fabrikk i Moskva var det en "Dag uten sving"


advertisement