Fair Masters sammen med Boxberry - 1BiTv.com

Fair Masters sammen med Boxberry

(Automatisk oversettelse)
Fair Masters sammen med Boxberry

Boxberry ble den offisielle partneren til messen av mestere


Selskapet gir den største på CIS-siden for designere av leveringstjenester i Russland

Fra desember 2017 til april 2018 samarbeidet Boxberry med Masters Fair i en testmodus. På den tiden var det mulig å sende 30.372 av 2,5 millioner varer presentert på handelsgulvet. Tjenesten kan forbinde selgere fra byene som inngår i 5 av de 9 tariffområdene som Boxberry opererer med. Leveringen ble gjennomført på utstedelsesstedene (PVZ), lokalisert i 440 byer Boxberry-nærvær, og var tilgjengelig for et begrenset antall varetyper.

Ledere i antall gjenstander i testperioden var Moskva, St. Petersburg og Yaroslavl. Også arbeidene til mestere fra Tver, Nizhny Novgorod, Petrozavodsk, Volgograd og Jekaterinburg likte stor etterspørsel. Men kundene var oftest beboere i Moskva og St. Petersburg. De mest populære for levering var varer fra kategoriene "Smykker", "Vesker og tilbehør", samt "Materialer for kreativitet."

I mai vil det fullverdige arbeidet på tjenesten begynne: Courier delivery service vil bli lansert, og det vil være mulig å legge inn en bestilling i den eksisterende mobilapplikasjonen til Masters Fair på iOS og Android.

Leveringen av Boxberry selgeren utføres av deg selv. For å gjøre dette må han aktivere tjenesten "Secure Purchase" i innstillingene til nettbutikken på Masters Fair. Boxberry aksepterer leveringslevering med dimensjoner som ikke overstiger 120 cm x 80 cm x 50 cm. Kunden kan pakke varene rett i rommet ved å kjøpe en boks eller en pakke med riktig størrelse. Dokumentasjon for pakken dannes automatisk når du kjøper på nettstedet, slik at du kan overføre varene til levering på Boxberry på bare noen få minutter: selgeren trenger bare å stemme nummeret på den opprettede fakturaen til operatøren.

"For håndverkere og designere har kvalitetsleveransen en spesiell verdi: deres produkter, som ofte finnes i en enkelt kopi, krever forsiktig transport. Ved hjelp av vår levering vil mesterene være sikre på sikkerheten til deres varer I tillegg hjelper vi selgere å bygge sin kundebase ved å utvide sin salgsgeografi. Kjøpere kan også foreta kjøp uten risiko: Kontanter overføres kun til selgerens kort etter at innholdet i pakken er sjekket i nærvær av en Boxberry-ansatt. innenfor rammen av tjenesten tilbys en praktisk tilbakebetalingsprosess: Ved å åpne pakken og bestemme seg for ikke å motta det, kan kjøperen bare legge den i PVZ. Pakken vil bli sendt tilbake til selgeren, sier Ekaterina Kiseleva, hodet til boksen "Brev og pakker" i Boxberry.

27.04.2018 09:56:56

Упоминаемые компании

BoxberryKunst og håndverk rettferdig

21.05.2018 13:13:10

Anna Shvidnova på konferansen "Anti-krise PR-2018: Beskyttelse av omdømme og arbeid med negativ"

"Parallell virkelighet som en vinn-vinn-måte for å bekjempe det negative, eller strategien for det blå havet i tjenesten av anti-krise PR"
21.05.2018 09:06:00

Russisk-tysk samtaler i Sotsji

Vladimir Putin mottok i Sochi-bostedet, Bocharov Creek Federal Chancellor of Germany Angela Merkel.
21.05.2018 08:41:57

Trykk på SOS-knappen

"ERA-GLONASS" aksepterte og behandlet 1 million nødsamtaler
17.05.2018 09:02:00

Online leveringstjenester får fart

Leveringsmarkedet i restauranter har vokst på 19% for de siste 12 månedene
16.05.2018 08:33:57

"En Dag Uten Turnstiles" med Coca-Cola

På Coca-Cola HBC Russlands fabrikk i Moskva var det en "Dag uten sving"


advertisement