Den prestisjetunge Red Dot Design Awards - 1BiTv.com

Den prestisjetunge Red Dot Design Awards

(Automatisk oversettelse)
Den prestisjetunge Red Dot Design Awards

Acer Company mottok 13 utmerkelser Red Dot Design Awards 2018


Tretten Acer-produkter har blitt tildelt de prestisjetunge Red Dot Design Awards for deres designprestasjoner. Blant dem er slike innovative enheter som verdens tynneste laptop (1) Swift 7 og den første tavlen for å lære Chromebook Tab 10 på Chrome OS. Dette resultatet bekrefter Acer sin forpliktelse til en tilnærming der en fremragende design blir en integrert del av brukeropplevelsen, uavhengig av type produkt og pris.

"Vi er stolte over at tretten Acer-produkter i forskjellige kategorier har mottatt denne prestisjefylte prisen, sier Tiffany Huang, president i Acer's Corporate Marketing and Business Planning Division. "Vår oppgave er ikke bare å gjøre teknologien tilgjengelig, men også å gi en eksepsjonell opplevelse av samspill med våre produkter, takket være utformingen og funksjonaliteten til enheter i alle klasser."

Vinneren av Red Dot Design i 2018 var følgende Acer produkter:

Gaming laptop Predator Triton 700

I et metall tilfelle med tykkelse på bare 18,9 mm, en 15,6-tommers IPS-skjerm og NVIDIA GeForce GTX 1080-grafikk med MAX-Q-design er bygd inn. Ved produksjon av den bærbare datamaskinen brukes den mest avanserte datateknologien, takket være hvilken enheten er den optimale størrelsen og hastighet, og har også høy funksjonalitet, styrke og samtidig overopphetes ikke.

Gaming headset Predator Galea 500

Headset Predator Galea 500 fordyper seg i atmosfæren av spillet, slik at du ikke bare kan se, men også å høre nøyaktig plasseringen av objekter og tegn I spillet. Dette ble oppnådd på grunn av teknologien Acer TrueHarmony ™ 3D Soundscape, som forvandler akustisk plass, med fokus på posisjonen til spillerens hode. Dette skaper en følelse av at lyden kommer fra en bestemt retning.

Acer Swift 5 bærbar PC

Swift 5 - ultratynn laptop i metallveske som veier mindre enn 1 kg. Den bærbare datamaskinen er utstyrt med en 4-kjerne Intel® Core ™ -prosessor fra 8. generasjon, en IPS Full HD-skjerm med fargedekning på 72% NTSC og en smal ramme med 9,2 mm tykkelse. Acer Swift 5 er designet for brukere som setter pris på absolutt mobilitet, høy ytelse og stilig utseende.

Bærbar transformator Acer Spin 5

Acer Spin 5-modellen har en nyskapende høyttaler plasseringsteknologi. Tidligere ble dynamikken på bærbare-transformatorer i noen bruksmåter overlappet av andre elementer av enheten. Acer klarte dette problemet og introduserte et design der i noen av de fire modusene vil høyttalerne åpnes og gi kompromissløs lydkvalitet.

Laptop Acer Swift 7

Tykkelsen på den tynneste bærbare datamaskinen i verden Acer Swift 7 - bare 8,98 mm. Utført i en metallkasse Swift 7 er designet for de mest krevende fagfolkene som trenger absolutt portabilitet og konstant tilkobling til høyhastighets 4G LTE-nettverk.

Acer Nitro 5 gaming notebook

Laget for amatør spillere, har Acer Nitro 5 notatbok en stilig design: det svarte vesken har en lasergravering under karbonfiberen, som i kombinasjon med lyse røde elementer skaper en kjemperstemning. I dette tilfellet er kroppen og overflaten motstandsdyktig mot mekanisk skade.

Acer Chromebox CXI3

Den 8. generasjons Intel® Core ™ -prosessorer i Acer Chromebox CXI3-stasjonære datamaskiner gir god ytelse, og kompakt PC-design gjør det enkelt å plassere det både separat på et spesielt stativ og på baksiden av skjermen, hvor den er festet ved hjelp av det valgfrie VESA-feste. Acer Chromebox CXI3 vil være et utmerket valg for datalaboratorier og biblioteker.

Acer Chromebook Tab 10

Acer Chromebook Tab 10 er designet spesielt for bruk i generelle skoler. Denne tabletten med et produktivt, intuitivt og sikkert operativsystem Chrome OS vil bidra til å forbedre læringsprosessen. I fremtiden vil modellen støtte utvidet virkelighet, noe som vil tillate elevene å lære å bruke Expeditions AR. Denne teknologien som er utviklet av Google, lar deg nesten plassere 3D-objekter rundt brukeren, noe som vil lette forståelsen av emner som biologi, geografi og astronomi.

Desktops Acer Veriton N

Den nye generasjonen av modulære stasjonære datamaskiner Acer Veriton N består av kompakte mini-PCer, hvis konfigurasjon kan endres ved å legge til kompakte moduler (1 liters volum) - Tilkobling av solid state-stasjoner, optiske og harddisker, inngangspanelpaneler, kortlesere og grafikkort av M. 2. Spillmonitorer Acer Nitro RG0

Tynne skjermer til RG0-serien er ideelle for spill. Tykkelsen på skjermen med en oppløsning på Full HD er bare 7 mm. Ramløs design ZeroFrame øker det nyttige området på skjermen. Radeon Freesync ™ -teknologi, et lyst IPS-panel og en responstid på 1 ms vil gjøre gameplayet så hyggelig som mulig.

Game skjermer Acer Nitro VG0

Acer VG0 inngangsnivå skjermer er utstyrt med en IPS-skjerm med Radeon FreeSync ™ -teknologi, som gir realistisk fargegjengivelse. Skjermen har en framløs ZeroFrame-design og er montert på en spektakulær stativ.

Projektor Acer VL7860

Prosjektoren Acer VL7860 hever baren av kvalitets hjemmekino til et nytt nivå: modellen er utstyrt med en nyskapende laserdiode som gir en lysstyrke på 3000 lumen og støtter en oppløsning på 4K UHD (3840 x 2160).

Projektor Acer C200 bærbar LED-projektor C200 med innebygd batteri er flott for presentasjoner og ser på videoer på veien, fordi det er overraskende kompakt (110x120x30 mm) og lett (350 g). C200 mottar et videosignal via HDMI-kontakten med MHL-støtte, som gjør det mulig å direkte overføre til prosjektøren et bilde fra kompatible tabletter eller smarttelefoner.
(1) Dataene gjelder fra 16. april 2018 og er basert på en intern studie av Acer, som undersøkte alle tilgjengelige bærbare datamaskiner på markedet i en foldingsformfaktor og løpende Windows eller OSX.

27.04.2018 10:13:48Acer

Acer spesialiserer seg på å levere IT-tjenester og produksjon av maskinvare og programvare


14.08.2018 09:59:33

Boxberry fortsetter å utvide nettverket av leveringssteder i Russland

6. august åpnet selskapet en to tusen jubileumsgren i Krasnoyarsk
13.08.2018 18:52:59

Tiden har kommet! Konferansen "SALE-2018" starter neste uke. Har du allerede kjøpt en billett?

Konferansen "SALES-2018" vil bli avholdt 22. august til 24-24, 2018 i Moskva
10.08.2018 16:47:16

Med jernbane med AsstrA

AsstrA fortsetter aktiv utvikling i segmentet jernbanetransport
07.08.2018 02:52:10

Kundeservice i butikken: Hvordan holde kunder

Konferansen "SALES - 2018" vil bli avholdt 22. august til 23. mars 2018 i Moskva
06.08.2018 13:53:03

Tøffe og statusforhandlinger. Hva om partneren er brattere enn deg?

Konferansen "SALES - 2018" vil bli avholdt 22. august til 23. mars 2018 i Moskva


advertisement