Scoring modell "4Score" fra BCI "Equifax" - 1BiTv.com

Scoring modell "4Score" fra BCI "Equifax"

(Automatisk oversettelse)
Scoring modell "4Score" fra BCI "Equifax"

RESO-Garantia optimaliserer beslutningsgrunnlaget for utstedelse av politikk


Forsikringsselskapet integrerte scoring-modellen "4Score" fra Bureau of Credit Histories "Equifax" i risikovurderingssystemet når det inngås retningslinjer for detaljhandelstypene forsikring.
Scoring modellen ble satt på markedet i midten av 2017 og bygget på grunnlag av databasen, akkumulert i presidiet, som for tiden har over 250 millioner kreditthistorier. Analysen, utført i fellesskap av spesialister av RESO-Garantia og Equifax, viste en høy korrelasjon av negative trender i kreditthistorien til en fysisk person med tap på sin policy. Dette tillates uten videre utvikling og så snart som mulig å vurdere effektiviteten av scoring modellen når du utsteder forsikringspolicyer og implementere den i kommersiell drift.

"Vårt firma er hele tiden på jakt etter nye faktorer som påvirker hovedindikatorene i porteføljen og dets ubarmhjertighet. Vi streber etter å maksimere differensiere fare på skroget og gjøre det nesten individuelt for hver kunde. Mer informasjon om eieren og objektet om forsikring er analysert, jo mer nøyaktig vurderingen av graden av risiko i hvert tilfelle, sier lederen av detaljforsikringsavdelingen til RESO-Garantiya Elena Zlygorova. Resultatet av retro-testing av scoring modeller av BCI "Equifax" hjalp oss med å finne flere parametere som har en betydelig innvirkning på resultatet av porteføljen av casco. I denne sammenheng integrerte vi så snart som mulig denne vurderingsvurderingen i vår tariff- og forsikringspolicy fra begynnelsen av 2018. "

Oleg Lagutkin, generaldirektør for BCI" Equifax ":" Risikostyring er absolutt en av de viktigste oppgavene til forsikringsselskaper. Dannelse av kundens risikoprofil i er en ekstremt arbeidsintensiv og kompleks prosess i enhver organisasjon, og vi er svært fornøyd med at vi kan tilby en kvalitetsservice til en av markedets ledere - forsikringsselskapet RESO-Garantia. Slikt samarbeid er gunstig, ikke bare for våre to selskaper, men for alle klienter i et forsikringsselskap som får bedre service. "

27.04.2018 10:54:05

Упоминаемые компании

RESO-Garantiya

21.05.2018 13:13:10

Anna Shvidnova på konferansen "Anti-krise PR-2018: Beskyttelse av omdømme og arbeid med negativ"

"Parallell virkelighet som en vinn-vinn-måte for å bekjempe det negative, eller strategien for det blå havet i tjenesten av anti-krise PR"
21.05.2018 09:06:00

Russisk-tysk samtaler i Sotsji

Vladimir Putin mottok i Sochi-bostedet, Bocharov Creek Federal Chancellor of Germany Angela Merkel.
21.05.2018 08:41:57

Trykk på SOS-knappen

"ERA-GLONASS" aksepterte og behandlet 1 million nødsamtaler
17.05.2018 09:02:00

Online leveringstjenester får fart

Leveringsmarkedet i restauranter har vokst på 19% for de siste 12 månedene
16.05.2018 08:33:57

"En Dag Uten Turnstiles" med Coca-Cola

På Coca-Cola HBC Russlands fabrikk i Moskva var det en "Dag uten sving"


advertisement