Movavi har utviklet et spesielt neuralt nettverk - 1BiTv.com

Movavi har utviklet et spesielt neuralt nettverk

(Automatisk oversettelse)
Movavi har utviklet et spesielt neuralt nettverk

Neuronet restaurering av gamle bilder fra det russiske IT-selskapet Movavi


Movavi har utviklet et spesielt neuralt nettverk som er i stand til å gjenopprette skadede bildeområder. Utviklere trente det neurale nettverket på tusenvis av manuelt behandlede bilder fra familiefotoarkiver. Nå kan du gjenopprette noe gammelt bilde til alle.
Movavi har gitt ut Photo Editor 5.5. Den nyeste versjonen av programmet lar deg gjenopprette gamle bilder som har mistet sitt gamle utseende over tid. Med et nytt verktøy kan du raskt bli kvitt riper, sprekker, små flekker og andre fotofeil, og også å justere fargegjengivelsen.

Del dine minner
Det er alltid hyggelig å bla gjennom gamle fotoalbum og lytte til historier om dine slektsers liv. Ofte er det bestemødrene og bestefarene som dedikerer oss til familiens historie, bevare sammenhengen mellom generasjoner. Og til tross for alderen er det alltid interessant å lære om deres forfedres liv.


Hold familiearven
Nesten alle har gamle familiebilder. Slike bilder lagrer minnet om de unike øyeblikkene i vårt liv og kjære menneskers hjerter. Dessverre over tid viser filmbilder riper, sprekker, sprekker og skrukker. Bilder kan til og med skifte farge: de fade, blekner og blir gule. Slike feil hindrer deg i å fullt ut nyte studiet av familiefilene.

Spørsmålet oppstår: Hvordan lagrer bildene i integritet og gjenskaper deres originale utseende? Movavi Photo Editor 5.5 vil fortelle deg den riktige løsningen.

Restaurering
Restaureringsfunksjonen forbedrer kvaliteten på de skannede gamle bildene: Sprekk, små flekker og blåmerker forsvinner. Verktøyet lar deg også returnere den opprinnelige fargegjengivelsen og bli kvitt yellowness. Forbedringsfunksjonen justerer automatisk kontrast og skarphet på bildet. Brukeren må bare laste det skannede bildet inn i programmet og klikke på Gjenopprett-knappen. Resultatet vises i et halvt minutt. Hvis bildet er for stort, tar prosessen opptil 2-3 minutter. I tillegg tilbyr Photo Editor å redusere filstørrelsen.

27.04.2018 11:13:33


21.05.2018 13:13:10

Anna Shvidnova på konferansen "Anti-krise PR-2018: Beskyttelse av omdømme og arbeid med negativ"

"Parallell virkelighet som en vinn-vinn-måte for å bekjempe det negative, eller strategien for det blå havet i tjenesten av anti-krise PR"
21.05.2018 09:06:00

Russisk-tysk samtaler i Sotsji

Vladimir Putin mottok i Sochi-bostedet, Bocharov Creek Federal Chancellor of Germany Angela Merkel.
21.05.2018 08:41:57

Trykk på SOS-knappen

"ERA-GLONASS" aksepterte og behandlet 1 million nødsamtaler
17.05.2018 09:02:00

Online leveringstjenester får fart

Leveringsmarkedet i restauranter har vokst på 19% for de siste 12 månedene
16.05.2018 08:33:57

"En Dag Uten Turnstiles" med Coca-Cola

På Coca-Cola HBC Russlands fabrikk i Moskva var det en "Dag uten sving"


advertisement