VSN Realty på World Blockchain Summit Moskva - 1BiTv.com

VSN Realty på World Blockchain Summit Moskva

(Automatisk oversettelse)
VSN Realty på World Blockchain Summit Moskva

VSN Realty på det internasjonale toppmøtet dedikert til krypto og lock-up.


Den generelle direktøren for VSN Realty Yana Glazunova snakket på det internasjonale toppmøtet om krypto-valutaer og lock-up.

Arrangementet ble avholdt 26. og 27. april i kongressenteret i Moskva Hotel Renaissance Moscow Monarch. Internasjonale og russiske eksperter på blokk- og krypto-valutaer diskuterte fordeler og ulemper ved å introdusere teknologien på hjemmemarkedet og verdensmarkedet, statusen for valutaen og prospekter for utvikling.

Yana Glazunova talte i sin tale på toppmøtet ikke bare om krypto-valutaene generelt, men også om de særegenheter ved transaksjoner utført med deres hjelp på eiendomsmarkedet, holdningen til lovgivende organer og rettspleie, samt de juridiske finesser og utsiktene for "virtuelle penger" i dette segmentet av økonomien.

World Blockchain Summit, organisert av Trescon i samarbeid med RACIB (Russian Association of Crypto-Currency og Blockbearing), er en serie med hendelser dedikert til utvikling av krypto-valuta og lock-up. Høyttalere fra Tyskland, Singapore, Canada, USA, Spania, India, Brasil, De forente arabiske emirater, Saudi-Arabia og andre land, samt representanter for russiske statlige organer, finansregulatorer, offentlige organisasjoner og bedrifter deltok i toppmøtet .

Målet med World Blockchain-toppmøtet er å forene verdens eksperter innen blokkering og kryptoterminalteknologi og lokale aktører, blant annet ambisiøse oppstartere, regionale representanter, myndigheter og IT-sektoren. Toppmøtet omfatter ikke bare høyttalernes taler, men også paneldiskusjoner, teknologiske forhandlinger og konferanser om virkningen av blokkad og krypto-valuta på det globale finansielle systemet.

I tillegg til Moskva holdes toppmøtet i Singapore, Nairobi, Frankfurt, Canada, India, Dubai, Kuala Lumpur, São Paulo og Riyadh.

28.04.2018 06:22:01

Упоминаемые компании


21.05.2018 13:13:10

Anna Shvidnova på konferansen "Anti-krise PR-2018: Beskyttelse av omdømme og arbeid med negativ"

"Parallell virkelighet som en vinn-vinn-måte for å bekjempe det negative, eller strategien for det blå havet i tjenesten av anti-krise PR"
21.05.2018 09:06:00

Russisk-tysk samtaler i Sotsji

Vladimir Putin mottok i Sochi-bostedet, Bocharov Creek Federal Chancellor of Germany Angela Merkel.
21.05.2018 08:41:57

Trykk på SOS-knappen

"ERA-GLONASS" aksepterte og behandlet 1 million nødsamtaler
17.05.2018 09:02:00

Online leveringstjenester får fart

Leveringsmarkedet i restauranter har vokst på 19% for de siste 12 månedene
16.05.2018 08:33:57

"En Dag Uten Turnstiles" med Coca-Cola

På Coca-Cola HBC Russlands fabrikk i Moskva var det en "Dag uten sving"


advertisement