EZVIZ introduserer nye produkter - 1BiTv.com

EZVIZ introduserer nye produkter

(Automatisk oversettelse)
EZVIZ introduserer nye produkter

Router og DVR for CCTV-systemer


EZVIZ representerer i Russlands rutere av Vault-serien, beregnet for bruk som nav av videoovervåkningssystemer og samtidig gir tilgang til internett av brukerenheter. Avhengig av oppgavene kan nyheten brukes både til å optimalisere tilkoblingen til nettverket av flere digitale enheter og IP-kameraer, og å skape et kompleks av videoovervåking i forretningsområder: butikker, cateringfirmaer, kontorer mv. />
Trådløs ruter med videoarkivfunksjon EZVIZ Vault Plus er en kraftig ruter som fungerer i 802.11b / g / n / ac-standarder, og gir trådløs tilkobling til nettverket med hastigheter på opptil 1200 Mbps. Det er spesielt designet for maksimal bruk som hovedkreditt for videoovervåkningssystemet - det kan kobles til opptil åtte hjemme- eller gatemøbler samtidig, og dette er veldig enkelt: Vault Plus gjenkjenner automatisk det nye EZVIZ-kameraet og organiserer interaksjon med det "med ett klikk". Videoen som fanges av kameraene, kan ses gjennom skygtjenesten, inkludert fra mobilenheten via programmet, eller lagret på en harddisk med en kapasitet på opptil 6 TB. Samtidig gir enheten en stabil forbindelse til Internett innen en radius på opptil 100 meter. I en situasjon hvor flere mennesker vil gå online på en gang (alle familiemedlemmer eller ansatte, for eksempel), vil dette ikke påvirke kvaliteten på videoen som sendes fra kameraene.

EZVIZ Vault Live trådløs DVR er utviklet for profesjonell videoovervåkning, for eksempel i kafeer, butikker, i produksjon, i områder med begrenset tilgang. Den støtter trådløs tilkobling av opptil åtte IP-CCTV-kameraer plassert i separate rom eller utenfor dem innenfor en radius på opptil 100 meter. Video fra kameraene kan vises via skygtjenesten, mobilprogrammet og / eller på en stor stasjonær skjerm: enheten kobles direkte til den for å sende signalet fra kameraene gjennom VGA- og HDMI-porter.

Støtte for innebygde 1 TB harddisker gjør at EZVIZ Vault Live ikke bare kan kringkaste innhold, men også lagre det direkte til media. Om nødvendig kan brukeren erstatte den innebygde harddisken med en større, opptil 6 TB.

Begge enheter støtter ikke bare visning av video via skyttjenesten, men også ekstern konfigurasjon og innholdshåndtering ved hjelp av en spesiell mobilapplikasjon

EZVIZ. EZVIZ Vault Plus og EZVIZ Vault Live er allerede på salg i russiske butikker. Den anbefalte utsalgsprisen på Vault Plus er 11 990 rubler. Kostnaden for 4-kanals Vault Live-konfigurasjonen er 6500 rubler og 8-kanals konfigurasjon - 7500 rubler.

04.05.2018 08:38:33

Упоминаемые компании

EZVIZ

21.05.2018 13:13:10

Anna Shvidnova på konferansen "Anti-krise PR-2018: Beskyttelse av omdømme og arbeid med negativ"

"Parallell virkelighet som en vinn-vinn-måte for å bekjempe det negative, eller strategien for det blå havet i tjenesten av anti-krise PR"
21.05.2018 09:06:00

Russisk-tysk samtaler i Sotsji

Vladimir Putin mottok i Sochi-bostedet, Bocharov Creek Federal Chancellor of Germany Angela Merkel.
21.05.2018 08:41:57

Trykk på SOS-knappen

"ERA-GLONASS" aksepterte og behandlet 1 million nødsamtaler
17.05.2018 09:02:00

Online leveringstjenester får fart

Leveringsmarkedet i restauranter har vokst på 19% for de siste 12 månedene
16.05.2018 08:33:57

"En Dag Uten Turnstiles" med Coca-Cola

På Coca-Cola HBC Russlands fabrikk i Moskva var det en "Dag uten sving"


advertisement