UPS fortsetter å styrke sin posisjon - 1BiTv.com

UPS fortsetter å styrke sin posisjon

(Automatisk oversettelse)
UPS fortsetter å styrke sin posisjon

Den nye lederen av selskapet i den europeiske regionen utnevnes Lou Rivieccio (Lou Rivieccio)


Presidenten for UPS (NYSE: UPS) i Europa utnevnte Lou Rivierccho. Han vil være ansvarlig for alle UPS-operasjoner i 56 land og territorier og administrere mer enn 49 000 ansatte. Lou Rivierccho vil lede den største regionen av UPS-aktivitet utenfor USA på en tid da selskapets virksomhet vokser.

"Lou begynner å jobbe i Europa på en tid da vi aktivt investerer i utviklingen av nettverket. Øk prosessens hastighet og bedre potensialet, vi sikrer tilfredsstillelsen av etterspørselen knyttet til vekst av elektronisk og internasjonal handel, sier UPS Chief Operating Officer Jim Barber (Jim Barber). "Europa demonstrerer at vårt" smarte "internasjonale logistikknettverk fortsetter å forbedre, og hjelper bedrifter av enhver størrelse til å utvikle sin virksomhet. Det er ingen tvil om at Lus kunnskap og erfaring vil gi oss og våre kunder vekst og videre suksess i denne kritiske regionen i verden. "

Fra begynnelsen av sin profesjonelle karriere med UPS fra stillingen til en deltids deltidsoperatør i Spring Valley, New York, steg Lou Rivierccho karriere stigen til nøkkelledelse stillinger i ulike regioner i Nord-Amerika Spesielt var han visepresident for operasjoner for UPS i Canada, president i regionen Norsern-Plains, samt president for regionen Ohio Valley i USA. I forrige innlegg av UPS-president for Øst-regionen av USA ledet han arbeidet til rundt 175 000 ansatte og bestemte seg for strategisk retning for selskapets utvikling i 26 stater. UPS Veteran Lou Rivierccho, som jobbet i selskapet i 34 år, erstattet Nando Cesarone, som ble utnevnt til UPS President for International Affairs og et medlem av styringskomiteen, UPSs øverste styrende organ. I denne stillingen vil han være ansvarlig for alle UPS-aktiviteter utenfor USA. Nando Cesarone ble utnevnt til UPS Presid ent for den europeiske regionen i begynnelsen av 2016. Under hans ledelse oppnådde selskapet rekordbaserte forretningsresultater i regionen som en del av et femårig investeringsprogram verdiert til 2 milliarder dollar. Prosjektet om utvikling av teknologi, logistikknettverk og infrastruktur i Europa ble designet for å akselerere arbeidet, optimalisere ressursene og øke påliteligheten til tjenester til europeiske kunder av enhver størrelse.

07.05.2018 12:09:08

Упоминаемые персоны

Lou Rivierccho

Упоминаемые компании

UPS

22.06.2018 10:11:11

GroozGo lanserte sin egen søknad

Online trucking service GroozGo lanserte en mobil applikasjon
22.06.2018 09:32:29

3: 1

Egypt besluttet å sende en rettslig protest etter nederlaget med Russland
22.06.2018 08:38:08

"Jeg bryr meg ikke, men til deg?"

En ny skandale med First Lady
22.06.2018 08:27:50

Arbeid for pensjonister er ikke lett

Lønn for pensjonsalder i Russland er 15-20% lavere enn hos unge
22.06.2018 08:13:25

Holiday Inn Express Hotel

Ny Holiday Inn Express åpnet i Moskva under regi av World Trade Center


advertisement