Online sykehus og leger - 1BiTv.com

Online sykehus og leger

(Automatisk oversettelse)
Online sykehus og leger

Nettverket av medisinske laboratorier "Gemotest" integreres med "Online Doctor"


LLC "Mobile Medical Technologies" (MMT) og LLC "Laboratory Hemotest" kunngjorde integrasjonen, som innenfor målrettede programmer vil tillate brukere over hele Russland, ikke bare for eksternt å konsultere leger, men også å gjennomføre laboratorietester uten tilleggsbetaling.
Innenfor rammen av samarbeid utviklet partnerne 20 spesielle programmer, inkludert de mest etterspurte forskningskompleksene, for eksempel en fullstendig årlig screening for voksne og barn, generell laboratorieundersøkelse, biokjemi og tidlig diagnose av aterosklerose. Komplekser av diagnostiske studier vil bli inkludert i forsikringsprodukter.

Brukere vil ikke bare kunne konsultere lege på forsikring eksternt, men også å motta en henvisning til undersøkelsen på kontorene "Laboratory Hemotest" i hele Russland uten å binde seg til en bestemt klinikk eller region. Forskningen vil bli inkludert i forsikringsprisen, resultatene av analysene vil være tilgjengelige for brukeren i sin personlige konto.

Kostnaden for en årlig forsikring med et grunnleggende sett med laboratorietester vil være fra 3 tusen rubler, det inkluderer et ubegrenset antall konsultasjoner med en terapeut eller barnelege, en generell urintest og en generell blodprøve med en leukocyttformel.

Komplekser av laboratorieforskning vil bli inkludert i detaljhandel MMT-produkter og vil bli solgt i detaljhandelsnett, som M.Video. En av disse produktene vil være en pakke for integrert kontroll og vedlikehold av god fysisk kondisjon for menn og kvinner. Hver av sine kjøpere vil kunne motta konsultasjoner fra en terapeut, gjennomgå en laboratorieundersøkelse som inkluderer alle hormonparametrene som påvirker vekten, rådføre seg med en lege og få en fullstendig anbefaling fra en spesialist som tar hensyn til disse analysene.

Omtrentlig salgsverdi av et slikt produkt vil være om lag 8-9 tusen rubler. Kjøperen vil få tilgang til et ubegrenset antall konsultasjoner av on-call-terapeuten. Bare laboratoriestudier som inngår i dette komplekset, er verdt 6 tusen rubler for deres uavhengige kjøp, og hver konsultasjon av en lege i Moskva-regionen vil koste rundt 1500 rubler i gjennomsnitt.

"En slik integrering er et annet skritt mot tilgjengeligheten av høyteknologi i laboratoriediagnostikk til pasienter fra regioner, spesielt fra små bosetninger. Prosjektet øker mulighetene for on-line samhandling mellom legen og pasienten," sa Olga Abramovich, administrerende direktør av laboratoriet av hemotest. - Takket være integrasjon, gir legen eksternt en omfattende studie til pasienten, det vil si, han oppretter en online bestilling som går direkte til laboratorieavdelingen. Det er tilstrekkelig for pasienten å bare nevne bestillingsnummeret før biomaterialet sendes inn. "

Ved utvikling av analysekompleksene for integrasjonsprosjektet sto "Hemotest" med sine egne analytiske data. Totalt utfører laboratoriet mer enn 55 millioner tester per år. Grunnlaget for virksomheten til Laboratoriet Hemotest er ordre fra private kunder: Dette segmentet gir 83% av selskapets salgsvolum, som i 2016 utgjorde 3,4 milliarder rubler. Den mest populære blant pasienter er ikke det første året er en omfattende studie av blodbiokjemi og "sykehuskomplekset", som inkluderer diagnose av store farlige infeksjoner.

Ifølge statistikk, for 3 års MMT-tjenester, anbefales laboratorieundersøkelse for rundt 80% av brukerne. Under høringen må legen samle en detaljert medisinsk historie, blant annet basert på resultatene av generelle kliniske og biokjemiske blod- og urintester, i noen tilfeller - disse spesialiserte høyteknologiske studiene. Til nå kommer om lag 85% av nettbaserte samtaler fra russiske regioner, mens ca 70% av alle tjenestebrukere vender seg til påkallsterapeuter og barneleger.

For å starte integrasjon med laboratorier, opprettet MMT sin egen mikrotjeneste MMTLAB, en skybasert løsning for sending og mottak av data fra laboratorier i sanntid. Løsningen tilpasser seg ulike IT-infrastrukturer, og lar deg justere dataoverføringshastigheten fra hver tilkoblet partner.

"I Russland er et stort antall byer der det ikke er nok kvalifiserte leger, og en gjeng med" doktorforskning "- den optimale kombinasjonen av tjenester, og det er svært etterspurt. I det nye telemedisinmarkedet er det viktig å Samarbeid med "Laboratory of Hemotest" er et unikt partnerskap som gir oss mulighet til å yte medisinsk støtte over hele landet, "sa Denis Yudchits, medstifter og administrerende direktør i MMT.

I praksis er det allerede eksempler på slike integrasjoner. Det amerikanske telemedisinprosjektet Teladoc lanserte samarbeid med Analyte Health Laboratories tidlig i 2017, hvor terapeuter og brukere av onlinetjenesten er tilgjengelige resultatene av tester for å bekrefte den påståtte diagnosen. De største laboratorie nettverkene i USA Quest Diagnostics og LabCorp ga tilgang til avtalen og mottak av testresultater for klientene til telemedisinleverandøren Doctor on Demand.

Samarbeidet mellom MMT og Gemotest tjener som et eksempel på teknologiske endringer i bransjen, noe som gir befolkningen muligheten til å motta ikke bare rådgivende medisinsk støtte ved hjelp av telemedisinteknologi, men også å løse problemer knyttet til søk og henvisning til nødvendige undersøkelser. Online Doctor service rådgiver over 150 leger med 40 medisinske spesialiteter.

08.05.2018 06:27:46


Olga Abramovich

Konsernsjef for "Laboratory Hemotest"

Mobile Medical Technologies (MMT)

Ledende russisk utvikler av elektroniske prosjekter innen online rådgivning14.08.2018 09:59:33

Boxberry fortsetter å utvide nettverket av leveringssteder i Russland

6. august åpnet selskapet en to tusen jubileumsgren i Krasnoyarsk
13.08.2018 18:52:59

Tiden har kommet! Konferansen "SALE-2018" starter neste uke. Har du allerede kjøpt en billett?

Konferansen "SALES-2018" vil bli avholdt 22. august til 24-24, 2018 i Moskva
10.08.2018 16:47:16

Med jernbane med AsstrA

AsstrA fortsetter aktiv utvikling i segmentet jernbanetransport
07.08.2018 02:52:10

Kundeservice i butikken: Hvordan holde kunder

Konferansen "SALES - 2018" vil bli avholdt 22. august til 23. mars 2018 i Moskva
06.08.2018 13:53:03

Tøffe og statusforhandlinger. Hva om partneren er brattere enn deg?

Konferansen "SALES - 2018" vil bli avholdt 22. august til 23. mars 2018 i Moskva


advertisement