"4Score" - 1BiTv.com

"4Score"

(Automatisk oversettelse)
"4Score"

Den nye generasjonen av scoring modeller for banker


Mer enn 10 største banker har integrert i sine egne kredittbeslutningssystemer en ny pakke med scoring-modeller fra Bureau of Credit Histories "Equifax".
I midten av 2017 brakte BCI "Equifax" til markedet et unikt system for scoring estimater. Den består av fire samtidige arbeidsmodeller, med fokus på å ta kredittbeslutninger for hvert enkelt makroprodukt: forbrukslån, kredittkort, billån og POS-lån. På grunn av en slik målrettet tilnærming fordeler det hele spekteret av deltakere i bankmarkedet: fra universelle til nisjespillere, monolagere.
Modellen ble utviklet på et stort utvalg av data lagret i BCI "Equifax", hvorav volumet for tiden overstiger 260 millioner kreditthistorier. Den ble utdannet gjennom hele Russlands økonomiske syklus og gjennom dette arbeider med det nødvendige nivået av stabilitet i noen av sine perioder.

Toppnivåindikatorer for kvaliteten på modellen indikerer sin høye delingsevne. Dermed er verdien av gini-koeffisienten for alle modeller over 60%, og for noen er den nær 70% og risikofordelingen i 10% av de beste og verste klientene er nær 40. Disse resultatene ble oppnådd på grunn av inkludering av unike, ofte utilgjengelige for banker kreditt historie.
"Beslutningen om å integrere ytterligere kilde til kundeinformasjon i kredittprosessen er gjort av oss etter en grundig vurdering av økonomisk mulighet," sier Václav Kozmik, leder av scoringavdelingen og Big Date Department of scoring og cross- selger risikostyring. Risikostyringsenhet, Home Credit Bank. BCI "Equifax" gjennomførte vi testing og evaluering av effekten på vår strøm av applikasjoner og fant ytterligere fordeler for oss selv. Denne poengsummen har faktisk en høy delingsevne og har blitt et godt tillegg til alle de informasjonskildene vi bruker. "Innføringen av 4Score tillot oss å forbedre kvaliteten på kredittrisikovurdering mens du tar kredittbeslutninger, og på grunn av dette øker den beundringsverdige satsen på låneapplikasjoner," sier Sergey Khotimsky, første nestleder Styreformann i PJSC Sovcombank. - Bruken av tjenesten tar hensyn til alle våre krav og egenskaper i kundesegmentet og bruker samtidig all styrken og variasjonen av markedsdata som er akkumulert i Equifax.
"Vi ha ambisiøse mål for veksten av detaljhandel, som krever innføring av fundamentalt nye tilnærminger til risikostyring. Scoring "4Score", utviklet av BCI "Equifax", er et effektivt og fleksibelt verktøy med et bredt spekter av bruksområder. Spesielt ser vi verdi fra å bruke scoring i ferd med å ta kredittbeslutninger på søknader om å skaffe boliglån, "uttalte Andrei Guletsky, direktør for detaljhandelsrisikostyring hos Alfa-Bank.

Oleg Lagutkin, General Direktør for BCI "Equifax": "Vi er stolte over at det nye produktet som tilbys til markedet på kort tid var bokstavelig talt et forbrukerprodukt på markedet - mer enn ett og et halvt dusin av våre største partnere testet på kortest mulig tid og begynte å bruke det kredittprosesser, motta en lavere profil for kredittrisiko og tilby kunder gunstigere kredittforhold. "

10.05.2018 09:15:10


Oleg Lagutkin

Generaldirektør for BCI "Equifax"

Andrey Guletsky

Direktør for Retail Risk Management av Alfa-Bank

Vaclav Kozmik

Leder av Scoring Department

Alfa Bank

offisiell europeisk bank av FIFA World Cup 2018 ™ og Confederations Cup FIFA 2017

PJSC Sovcombank

PJSC "Sovcombank" er inkludert i de 20 største russiske bankene

Home Credit and Finance Bank LLC

Home Credit Bank tilbyr sine kunder et bredt utvalg av låneprodukter og banktjenester14.08.2018 09:59:33

Boxberry fortsetter å utvide nettverket av leveringssteder i Russland

6. august åpnet selskapet en to tusen jubileumsgren i Krasnoyarsk
13.08.2018 18:52:59

Tiden har kommet! Konferansen "SALE-2018" starter neste uke. Har du allerede kjøpt en billett?

Konferansen "SALES-2018" vil bli avholdt 22. august til 24-24, 2018 i Moskva
10.08.2018 16:47:16

Med jernbane med AsstrA

AsstrA fortsetter aktiv utvikling i segmentet jernbanetransport
07.08.2018 02:52:10

Kundeservice i butikken: Hvordan holde kunder

Konferansen "SALES - 2018" vil bli avholdt 22. august til 23. mars 2018 i Moskva
06.08.2018 13:53:03

Tøffe og statusforhandlinger. Hva om partneren er brattere enn deg?

Konferansen "SALES - 2018" vil bli avholdt 22. august til 23. mars 2018 i Moskva


advertisement