Elena Temnikova deltar i Apple Music Campaign "Notes" - 1BiTv.com

Elena Temnikova deltar i Apple Music Campaign "Notes"

(Automatisk oversettelse)
Elena Temnikova deltar i Apple Music Campaign "Notes"

En unik stil med visualisering av Elens dansalbum "TEMNIKOVA III


Elena Temnikova ble en del av Apple Music-reklamekampanjen "Notes". Innenfor kampanjen ble det brukt en unik visualiseringsstil av Elens dansalbum "TEMNIKOVA III: Not fashionable". Tidligere fikk hans personlige Note Music Music slike verdenstjerner som Justin Timberlake, Drake, Sam Smith, Cia og Eminem.
Albumet TEMNIKOVA III ble det første full lengdealbumet til sangerinne. Etter å ha nådd toppen av Apple Music og iTunes Store-diagrammer på den første dagen i utgivelsen, og nå fortsetter det å ta ledelsen, etter å ha mottatt mer enn 15 millioner online-audisjoner på bare 3 dager etter starten av salget.

Albumet inneholdt 13 komposisjoner: fra det uordnede diphuset til R & B og klapprappen. Elena viste igjen at det ikke kan være noen grenser i kreativitet, selv om hun selv er en sjelden gjest i premier og fester, og foretrekker å skape et musikalsk produkt for sine lyttere, i stedet for å stå i strålene i spotlights.

For det nye albumet har sangeren fullstendig oppdatert sitt show, hvilke seere vil bare se på slutten av 2018. Men en del av showet ble allerede presentert for gjestene på presentasjonen av det nye albumet, som fant sted i Moskva på bursdagen til sangeren.

"Alt Lena berører - enten det er en sang, et show, et klipp, det spiller ingen rolle - alt er toppen. Personlig syntes albumet ikke engang å være relevant, men litt foran av tiden. Det høres veldig trending, svingende og melodisk. Jeg er selv redd for å forestille meg hvor mye tid og krefter det tok å avmaskere dette materialet, "- Daniel Litvinsky, direktør for" Europe Plus "-programmet.

"Det er fantastisk, men Temnikova var i stand til å bli personifiseringen av en helt musikalsk retning. Jeg tror det nå Lena setter en trend i russisk dansemusikk. TEMNIKOVA III er et helt arbeid med en utmerket dans flow, gjennomsyret av sensuell stemning. Mine favoritter på dette albumet: "Something's wrong", "Not trendy", "I'm fine." Jeg tror alle vil finne musikk for seg selv og for alle humør. Takk for det friske, livlige og svingende album. Jeg anbefaler spesielt å lytte i bilen på nattstasjonen. "- Denis Serikov, generell produsent av holdingselskapet GPM-Radio (Radio ENERGY, Like FM).

For å starte albumet ble det lansert et stort antall satellittprosjekter: iMessage-klistremerker, TEMNIKOVA AR forstørret realityapp for iOS, animerende plakater, som muliggjør tatovering, lytter til spor og ser på klip i forstørret virkelighet, og mye mer. Også prosjektet fra klærmerket - temnikova.shop ga ut en samling klær og tilbehør, en bok og lydkassett TEMNIKOVA III.

16.05.2018 08:13:37

Упоминаемые персоны

Elena Temnikova

Упоминаемые компании

Apple Music

22.06.2018 10:11:11

GroozGo lanserte sin egen søknad

Online trucking service GroozGo lanserte en mobil applikasjon
22.06.2018 09:32:29

3: 1

Egypt besluttet å sende en rettslig protest etter nederlaget med Russland
22.06.2018 08:38:08

"Jeg bryr meg ikke, men til deg?"

En ny skandale med First Lady
22.06.2018 08:27:50

Arbeid for pensjonister er ikke lett

Lønn for pensjonsalder i Russland er 15-20% lavere enn hos unge
22.06.2018 08:13:25

Holiday Inn Express Hotel

Ny Holiday Inn Express åpnet i Moskva under regi av World Trade Center


advertisement