"En Dag Uten Turnstiles" med Coca-Cola - 1BiTv.com

"En Dag Uten Turnstiles" med Coca-Cola

(Automatisk oversettelse)
"En Dag Uten Turnstiles" med Coca-Cola

På Coca-Cola HBC Russlands fabrikk i Moskva var det en "Dag uten sving"


I museet "World of Coca Cola" på selskapets fabrikk i Moskva, fantes fem utflukter, deltatt av mer enn 150 personer. Gjestene i bedriften ble kjent med historien om den legendariske drikken og så med egen øyne hele prosessen med produksjon, fra å lage vann til å legge på etiketter og emballasje.
Museet på Coca Cola HBC Russia-anlegget er delt inn i fire temasoner. Den historiske sonen er stilisert som Jakobs apotek i Atlanta (USA), der i 1886 ble Coca Cola først solgt. I økosonen lærte gjestene om selskapets prosjekter innen bærekraftig utvikling, og i fotosonen tok de levende bilder til minne. Museets stolthet er en samling av merkede utstillinger fra hele verden, blant annet det er virkelig unike flasker og samlebare suvenirer.

"Coca-Cola HBC Russia med glede sluttet seg til" Day without turnstiles "og i år. Vi er glade for å presentere våre gjester til produksjonsteknologien, samt å fortelle interessante fakta om drikken og selskapet. Hvert år på anlegget i Moskva mottar vi mer enn 10 000 besøkende, og dette er bare ett av de ni museene "The World of Coca-Cola", som ligger over hele Russland fra St. Petersburg til Vladivostok, sier Svetlana Nesterenko, regionansvarlig for eksterne forbindelser og kommunikasjon av Coca-Cola HBC Russia.

Gratis turer på Coca-Cola HBC Russlands fabrikker holdes ikke bare i "Day without Turnstiles". I Moskva og Moskva-regionen er det tre fabrikker i selskapet, i hver av disse utføres gratis utflukter med jevne mellomrom. På Moskva-fabrikken holdes Coca-Cola HBC Russia i Novo-Peredelkino turer flere ganger om dagen - her blir besøkende innført i prosessen med produksjon av karbonerte drikker. På saftfabrikken i Shchyolkovo blir gjestene introdusert til finesser av produksjon av juice og nektar. På fabrikken i Istrinsky-distriktet i april 2018 åpnet det nye museet "The World of Coca-Cola" sine dører - her kan turister lære om produksjon av drikkevann og kaldt te. Registrer deg for en gratis tur til alle som kan på selskapets nettside.

16.05.2018 08:33:57

Упоминаемые компании

Coca-Cola

22.06.2018 10:11:11

GroozGo lanserte sin egen søknad

Online trucking service GroozGo lanserte en mobil applikasjon
22.06.2018 09:32:29

3: 1

Egypt besluttet å sende en rettslig protest etter nederlaget med Russland
22.06.2018 08:38:08

"Jeg bryr meg ikke, men til deg?"

En ny skandale med First Lady
22.06.2018 08:27:50

Arbeid for pensjonister er ikke lett

Lønn for pensjonsalder i Russland er 15-20% lavere enn hos unge
22.06.2018 08:13:25

Holiday Inn Express Hotel

Ny Holiday Inn Express åpnet i Moskva under regi av World Trade Center


advertisement